Soal Surf & Beach Windsurfen in Friesland
We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de windsurfwereld.

Je bent bij ons aan het juiste adres op het gebied van windsurfen in Friesland. Naast windsurflessen doen we ook verhuur, vakantie’s en de verkoop van surfmateriaal. Heb je naast de info op de website nog vragen over onze kite- en windsurfspullen, de horecavoorzieningen op het strand van Workum of over ons aanbod van kite- en windsurflessen? Neem contact met ons op, (bijna) alles is mogelijk!

Wat onderscheid SOAL surf & beach van andere aanbieders en surfscholen:
-Meer dan 30 jaar ervaring in de surfbranche.
-Horeca gecombineerd met een surfshop en surfschool. Deze unieke combinatie zorgt voor een relaxte surf sfeer. Deelnemers en/of ouders kunnen tijdens en na de les genieten van een kop koffie, thee of fris.
-Meest unieke locatie van Nederland. Wij beschikken over een breed wit zandstrand en een watergebied dat bij 800meter nog steeds een gemiddelde diepte van 110 centimeter heeft.
-Een enorm leuk, enthousiast en actief team dat dagelijks aanwezig is.
-Elk jaar vervangen wij al ons materiaal waardoor onze bezoekers altijd op het nieuwste en veiligste materiaal les krijgen.
– Soal surf & Beach hanteert eerlijke prijzen en bied een laagste prijs garantie. Is het ergens anders goedkoper? Dan krijg je het verschil terug.
-Wij zijn 7 Dagen per week, van 10.00 uur tot 17.00 geopend waardoor er ook zonder reservering of afspraak lessen gevolgd kunnen worden.
– Wil je graag een avondje surfen? Ook dit is mogelijk. Hiervoor kan je contact met ons opnemen en een les reserveren.
-Wij kennen geen wachttijden wanneer lessen vooraf worden geboekt.
-Géén kleine letters, een reservering is ten alle tijden kosteloos op te zeggen.
-Omdat Soal surf & Beach zowel een surfshop, horeca gelegenheid, windsurfschool en kitesurfschool bezit kunnen we goed inspelen op al jou wensen. Wanneer je les neemt én materiaal aanschaft krijg je het les geld terug. Op deze manier kunnen wij de beste deals garanderen. Nieuwsgierig naar meer acties en aanbiedingen? Klik HIER.
-Met meer dan 20 windsurfsets en 40 kitesurfsets kunnen we hele klassenuitjes en bedrijfsuitjes verzorgen en voorzien.

Heb je verder nog vragen over windsurfen in Friesland? Neem dan contact met ons op.

Onze cursussen
Kom je ook bij ons windsurfen?


De eerste surfmeters
De eerste surfmeters