WELKOM BIJ SOAL SURF & BEACH


Surfcenter Workum Historie

Naast de surfshop en surfschool bieden wij ook de gewenste voorzieningen aan. Zo worden er bij sufcenter workum  heerlijke OLA ijsjes direct aan het strand verkocht en er is koffie, thee en fris voor de dorstige strandbezoekers en surfers zowel buiten als binnen zijn er vol op zitplekken. Surfshop It-soal is 30 jaar geleden opgericht en een begrip op het strand van Workum. Na 10 jaar is Johannes Veringa verder gegaan met het bedrijf. In 2014 heeft Johannes met z’n 74 jarige leeftijd besloten om met pension te gaan. Nico Hoogland heeft toen het bedrijf overgenomen en is verder uitgegroeid tot groot surfcentrum op het strand van Workum.

Onze producten
Surfshop / center Soal surf en beach heeft verschillende core doeleinden: Kitesurflessen, Windsurflessen, kitesurfverhuur, windsurfverhuur, stand up paddle (SUP) verhuur en verkoop van al het denkbare windsurf, kitesurf en sup materiaal. Daar naast bieden we de surfer nog de mogelijkheid om koffie, thee of frisdrank te nuttigen en we hebben voor de warme dagen ijsjes. Een klein hapje is tegenwoordig ook mogelijk. 

Locatie
Met trots zeggen we vaak dat we de mooiste locatie van Nederland hebben. Een kleine opsommingen van alle pluspunten van het strand van Workum: -Zoet water -Ondiep water -Breed en lang zand strand -Alle windrichtingen zijn gunstig behalve zuid oost (waait het 1 x per jaar) -Gratis parkeren -Natuurlijke en vriendelijke sfeer -zandbank (voorkomt afdrijvende mensen) -zowel golven als spiegelvlak water op 1 locatie -Makkelijk bereikbaar -Gezellige en authentieke binnen stad waar je voor of na het surfen gezellig uit eten kan gaan

Team
Surfcenter Workum heeft de unieke locatie op het strand van Workum aan de Friese kust. Ons team is daar van op de hoogte en probeert naast deze unieke locatie de kwaliteit te verbeteren zodat u de beste producten en beste lessen krijgt met een goede service. Zo wordt u altijd een kop koffie of thee aangeboden voor of tijdens een aankoop en bij de surflessen. Er zijn om kleedruimtes kluisje zodat uw spullen veilig achter blijven wanneer u het water op gaat. Ook is het mogelijk om kluisjes te huren voor surfspullen. Onze core business is kitesurfen en windsurfen, u kunt daarom ook met al uw vragen bij ons terecht ook voor reparaties.