Krijg 50% van uw lesgeld terug.

Soal Surf en Beach Actie 1

Bij het nemen van een windsurf of kitesurfles krijgt u deze maand 50% van uw lesgeld terug in de vorm van een digitale cadeau bon. Hier mee kunt u een surfpak kopen of andere benodigdheden als u door wil gaan met surfen. Wilt u niet verder gaan met surfen dan hebben we ook kleding, slippers, of kunt u de cadeau kaart cadeau doen aan een vriend of kennis die ook een lesje wil komen nemen.

Om hier van gebruik te maken mail ons naar info@soalsurfenbeach.nl met de les die u wilt boeken en dat u graag gebruik wil maken van de 50% geld terug actie.

Deze actie is geldig van 1 april tot 1 mei en kan niet gebruikt worden met andere acties of aanbiedingen.

De winkel staat weer vol vette 2016 trapezes!

Soal Surf en Beach Actie 2

Op al onze trapezes in de winkel krijgt u nu gratis een paar handschoenen en schoentjes voor de nog koude dagen tot maximaal 82,- euro. Wilt u duurdere dat is geen enkel probleem dan betaalt u gewoon het verschil.

Deze aanbieding geld ook op al onze trapezes ook die in de aanbieding staan.Let op deze aanbieding is uitsluitend geldig voor de trapezes die wij in de winkel hebben hangen, deze kunnen we eventueel ook opsturen maar dan komen er wel verzend kosten over heen.

Wilt u dit online aanschaffen mail ons dan even voor de lijst met trapezes naar info@soalsurfenbeach.nl.